Hallo! Ik ben Manon Corthals,
jouw coach en gezondheidsexpert in Zwijnaarde. 

Levensgenieter met een levensmissie: jou helpen je opnieuw goed in je vel te voelen.

Mijn verhaal 

Ik ben Manon Corthals.

Van jongs af aan help ik graag mensen.

Om die reden koos ik na mijn humaniora voor de richting orthopedagogie. Omdat ik enorm gefascineerd was door het verband tussen voeding en gezondheid. Jarenlang kampte ik zelf met darmklachten, migraine en voedselintoleranties waardoor ik me ben  gaan verdiepen in de werking van het menselijk lichaam. Ik koos hierbij voor de opleiding orthomoleculaire voeding en suppletie in Nederland. Na dit afgerond te hebben ben ik in 2022 afgestudeerd als KPNI orthomoleculair therapeut.

Hiernaast ben ik ook gezondheidscoach. deze opleiding heb ik doelbewust gekozen om over de nodige technieken te beschikken om mensen beter te kunnen ondersteunen en te helpen hun doelen te bereiken. 

Ik ben alvast heel enthousiast om met u aan de slag te gaan.