Home/Orthomoleculaire therapie Gent

Orthomoleculaire therapie Gent

Bij Mood and Food bied ik jou de kracht van orthomoleculaire therapie aan in de regio Gent, een wetenschappelijke onderbouwde methode om jouw lichaam weer in balans te brengen en jouw welzijn te optimaliseren. Ben je namelijk op zoek naar een natuurlijke en holistische benadering van jouw gezondheid? Met orthomoleculaire therapie in Zwijnaarde ontdek je het geheim van een optimale gezondheid. 

Op zoek naar kwaliteitsvolle orthomoleculaire therapie?

Een gebalanceerd lichaam met orthomoleculaire therapie

Het doel is om met orthomoleculaire therapie een concentratie voedingsstoffen in iemands lichaam te realiseren. Zo vind ik de juiste balans om jou weer optimaal te kunnen laten functioneren. Met mij als jouw gezondheidscoach help ik jou via geneeskunde van zowel jouw lichamelijke als geestelijke klachten af. Zo doe ik eerst een uitgebreide lichaamsanalyse naar jouw gezondheidsgeschiedenis en voedingspatronen om een persoonlijk behandelplan op te stellen. Dit plan omvat een op maat gemaakt dieet, voedingssupplementen en levensstijlveranderingen. Wil jij naast een gebalanceerd lichaam ook jouw gewrichtsklachten permanent aanpakken? Ook dan ben je bij mij aan het juiste adres voor het bereiken van een optimale gezondheid met gezonde gewrichten. 

Orthomoleculaire therapie voeding

Maak vandaag nog een afspraak

Of je nu worstelt met chronische aandoeningen, vermoeidheid of wilt streven naar een optimale gezondheid: via orthomoleculaire therapie zorg ik voor meer evenwicht in je lichaam. Het resultaat is een verhoogde vitaliteit en welzijn. Maak vandaag nog een afspraak met mij. Je kan ook eenvoudig mijn contactformulier invullen.